Τα έψαλλε χοντρά ο Τίγρης! Καμπάνες, πρόστιμο και την επόμενη φορά η έξοδος!

Ο Τίγρης έδειξε τα νύχια του!


Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, φαίνεται να έδειξε το κακό του πρόσωπο στην σημερινή προπόνηση της Ένωσης, στα Σπάτα! Ο Τίγρης, αφού πρώτα συνεχάρει τους παίχτες και το προπονητικό τιμ για την πρόκριση στο Champions League, και έκανε αγιασμό, τα έψαλλε στους δύο παίχτες που αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινες στο ματς με την Βίντι! (Λιβάγια και Λόπες). Η ομιλία του βέβαια έγινε μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους παίχτες, για να καταλάβουν πως η ομάδα δεν είναι αστείο!

Συγκεκριμένα φαίνεται να είπε σε όλους τους παίχτες: «Πάνω από την ομάδα δεν είναι κανείς! Δεν πρόκειται να κάνω πίσω και να ανεχτώ τέτοιες συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν είτε πρόκειται για το μεγαλύτερο αστέρι είτε για τον μικρότερο παίκτη από την Ακαδημία. Το πρόστιμο θα είναι βαρύ για τις δυο αποβολές με τη Βίντι και στο επόμενο κρούσμα θα διακόψουμε τη συνεργασία μας. Σε τέτοια θέματα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Σας πιστεύω, σας στηρίζω, θα είμαι δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα, αλλά σε ζητήματα πειθαρχίας θα είμαι αμείλικτος...»

Με την ομιλία του αυτή ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, θέλησε να δείξει πως δεν φοβάται να λύσει την συνεργασία του με κανέναν παίχτη και πως κάθε παραβατική συμπεριφορά θα τιμωρείται σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας!

Σχόλια