Η Τρίπολη την περιμένει!!!

Κρίσιμο εκτός έδρας ματς!

Σήμερα στις 21:30 ώρα το βράδυ η Ένωση αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας! Μια ομάδα που κάθε χρόνο στους αντιπάλους της βάζει δύσκολα μέσα στην Τρίπολή! Αν η ΑΕΚ σήμερα θέλει να κερδίσει θα πρέπει να αφήσει πίσω της το θέμα των μεταγραφών και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Η φωνή και η συμπαράσταση του κόσμου θα βοηθήσουν την ομάδα να συνεχίσει την καλή της πορεία, και παρά την κούραση να πάρει κάτι θετικό από την Τρίπολη που θα την αφήσει μπροστά στην βαθμολογία.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε να πάρει μαζί του ο Ουζουνίδης είναι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τόσιτς, Χούλτ, Σβάρνας, Σιμόες , Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μοράν, Γιούσης, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Πόνσε. 

Η Ένωση, χρειάζεται την στήριξη του κόσμου ακόμα και την ύστατη ώρα. Πρέπει να πολεμήσει για να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό σε μια πολύ καυτή και δύσκολη έδρα. Για αυτόν τον λόγο θέλει την στήριξη των οπαδών της. Εκτός από τους οπαδούς της όμως η Ένωση έχει και καλή ψυχολογία από την εξαιρετική πρεμιέρα με τα Γιάνεννα και την είσοδο στους ομίλους του Champions League. 

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα όπως έδειξε και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και διαθέτει καλούς παίχτες και προπονητή. Να θυμίσουμε ότι έχασε άδικα στην Τούμπα από την ''βουτιά'' του Πρίγιοβιτς (1-0) μέσα στην μεγάλη περιοχή. Η ομάδα της Τρίπολης λοιπόν, αναζητάει την πρώτη της νίκη πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που ψάχνει την δεύτερη σερί νίκη της και την παραμονή της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Υ.Γ. Αργότερα, θα αναλύσουμε και το θέμα των μεταγραφών που όλους μας δυασαρέστησε.

Σχόλια