Ο Αγγελόπουλος & η πικρία για τα διαρκείας!

Η στεναχώρια για τα διαρκείας και η απόφαση για την απομάκρυνση από την ΚΑΕ!


Η μπασκετική σεζόν έχει ξεκινήσει ανεπίσημα, όμως η διάθεση των διαρκείας έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν. Παρά τα κατορθώματα του Μάκη Αγγελόπουλου και της ομάδας του, (κατάκτηση BCL, και κυπέλλου Ελλάδος από τον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό) η στήριξη του κόσμου είναι μηδαμινή, πράγμα που φένριε απελπισία στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. 
Παρά τις όποιες προσπάθειες, ο κόσμος φαίνεται να μην ανταπεξέρχεται στο κάλεσμα του μεγαλομετόχου, παρά τις προσπάθειες του για την ενισχύση της ομάδας. Φέτος στην ΑΕΚ έγιναν αρκετές οργανωμένες κινήσεις. Ήρθε ένας προπονητής επιπέδου Euroleague, και παίχτες αρκετά ανεβασμένου επιπέδου όπως ο Σαντ-Ρος και ο Μάτσιουλις, ο οποίος αποτελεί και την δευτερη πιο ηχηρή μεταγραφή στην Α1. 

Αρκετά άτομα μέσα από την ΚΑΕ διαρρέουν πληροφορίες, ότι ο Αγγελόπουλος, έχει πλήξει αρκετά από την όλη κατάσταση που σκέφτεται μέχρι και την αποχώρηση του από την μπασκετική ΑΕΚ. Παρόλο πυ τα εισητήρια διαρκείας έμειναν τα ίδια σε τιμές, και η ομάδα παρουσιάζει ένα αρκετά καλό πρόσωπο τόσο στα φιλικά δεν μπορεί να ξεπεράσει ούτε καν να πλησιάσει σε διαρκείας του αιωνίους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, οι οποίοι πούλησαν 4.500 και 5.300 διαρκείας αντίστοιχα. Ακόμα και ο Αρης, μια ομάδα κατώτερου επιπέδου κατάφερε να κόψει 1.400 διαρκείας!

Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα κια να αυξηθούν τα διαρκείας, γιατι στην ΚΑΕ τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα για την νέα σεζόν, αν αποφασίσει ο Μάκης Αγγελόπουλος να εγκαταλείψει την ΑΕΚ!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου