ΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!

Σεμνή, ταπεινή και ωραία!

Η Ένωση πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και η διακοπή του πρωταθλήματος την βρίσκει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έπειτα από 2 νίκες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα με τους Μπαρκα, Χουλτ αριστερα, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο,Μπακάκη δεξια, Σιμόες, Γαλανόπουλο, , Μπακασετα αριστερά , Μάνταλο δεξιά, Λιβαγια ως δεκαρι, Πονσε σέντερ φορ!  

Οι παίχτες της ΑΕΚ μπήκαν με πολύ όρεξη να πιέσουν τους αντιπάλους τους και να κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ, για να διώξουν το άγχος και να διαχειριστούν σωστά το αποτέλεσμα. Το πλάνο του Ουζουνίδη ήταν να πιέσουν οι παίχτες του όσο περισσότερο μπορούσαν τον Αστέρα στο μισό του γηπέδου και να κλείσουν όλους τους χώρους που θα οδηγούσαν τους Αρκάδες στην εστία του Μπάρκα. Έτσι και έγινε. Το πλάνο του Εβριτη τεχνικού ακολουθήθηκε κατά γράμμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο και η Ένωση δικαιώθηκε. 

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ ήρθε στο 10' οταν ο Μπακασετας με εκπληκτική ενέργεια, κέρδισε τρεις κόντρες, γεγονός που δείχνει την θέληση των παιχτών να κυριαρχήσουν, και αφού βρέθηκε στο ημικύκλιο της περιοχής, σουταρε συρτά και η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Αστέρα. Στο 29' η Ένωση είχε άλλη μια καλή στιγμή, όταν μετά από σέντρα του Μπακακη, ο Πονσε κατεβάζει εκπληκτικά με το στηθος, πλασάρει από την γωνία της περιοχής με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του αντιπάλου τερματοφύλακα. Στο 32' η πίεση της ΑΕΚ βρήκε καρπούς, όταν ο Μανταλος μπήκε στην περιοχή και ο Κωτσιρας τον ανετρεψε με τα χέρια και αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα. Ο αρχηγός ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για να κάνει το 1-0. Μετά το γκολ, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή και να ελέγχει. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Καλτσας κέρδισε φάουλ από τον Μάνταλο στο τόξο της περιοχής της Ένωσης, με τον αρχηγό να αντικρίζει  κίτρινη καρτα. Το σουτ του Κυριακόπουλου έγινε, όμως η μπάλα βρήκε στο σώμα του Οικονόμου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν δεδομένο πως οι παιχτες του Παντελίδη θα έπρεπε να ρισκάρουν αν ήθελαν να πάρουν κάποιο αποτέλεσμα από την ΑΕΚ. Σε κάποιες περιπτώσεις που ο Αστέρας έβγαινε μπροστά με προοπτικές, ο Οικονόμου ήταν εκεί για να σταματήσει την επίθεση τους με καταπληκτικες παρεμβάσεις. Στο 59' η Ένωση κέρδισε ένα φάουλ, την σέντρα του Μπακασετα μπλόκαρε εύκολα ο Παπαδόπουλος, ενώ από το μαρκάρισμα κίτρινη αντίκρυσε ο Τριανταφυλλόπουλος. Στο 64' η ΑΕΚ είχε τεράστια ευκαιρία να διευρύνει το σκορ, όταν μετά από κόρνερ του Μάνταλου, ο Λαμπρόπουλος πήρε την κεφαλιά η μπάλα κοντραρε στον Τριανταφυλλόπουλο και πήγε στο δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 65' ο Μαρίνος Ουζουνίδης πραγματοποίησε διπλή αλλαγή με τον Λόπες να παίρνει την θέση του Πονσε και τον Τσοσιτς την θέση του τραυματία Μπακάκη. Μαζί με την αλλαγή της ΑΕΚ, πραγματοποιήθηκε και αλλαγή για τον αστέρα με τον Φερναντες να παιρνει την θέση του Τσιλιανιδη. Στο 73' την θέση του Ουρτεγκα πήρε ο Δουρβιγκας. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα ήρθε στο 80'  όταν ο Σιμόες έκανε ένα καταπληκτικό στοπ πριν η μπάλα φτάσει στον Ιγκλέσιας που ήταν έτοιμος να σουτάρει. Από εκείνο το σημείο, ο Αστέρας πίεζε για να βρει το γκολ που θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσια. Ο προπονητής της ΑΕΚ θέλοντας να δώσει ανάσες στον κουρασμένο Μανταλο, τον αντικατέστησε με τον Αλεφ στο 83'. Με την είσοδο του Αλεφ στο παιχνίδι, ο Μαρίνος άλλαξε και το σύστημα της Ένωσης με 4-1-4-1, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κλειδώσει την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ, απέναντι σε έναν τόσο καλό αντίπαλο. Άλλη μια τεράστια φάση για τον Αστέρα έγινε στο 88',  οταν ο Χουλτ έκανε λάθος από αριστερά, ο Δουβικας έκλεψε την μπάλα, έστρωσε στον Μανια, ο οποίος έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ, σημαδεύοντας το δεξί δοκάρι του Μπαρκα.

Η Ένωση λοιπόν πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, θυμίζοντας μας ότι δεν ειναι τυχαία πρωταθλήτρια Ελλάδος. Το άτυχο γεγονός ήταν ο τραυματισμός του Μιχάλη Μπακάκη στον μηρό. Δυστυχώς, οι μεγάλες μαχες, έχουν και σημαντικές απώλειες. Πάντως στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι ευκαιρια με την διακοπή του πρωταθλήματος, να αναλογιστούν για τους τραυματισμούς που μαστίζουν την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. 

Σχόλια

  1. Η ανάγκη δανεισμού χρημάτων μεταξύ ιδιωτών για να αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες τελικά ξεφύγει από το αδιέξοδο που προκαλεί τις τράπεζες, απορρίπτοντας τα αρχεία αίτησης πίστωσης. Εδώ είναι οι τομείς στους οποίους μπορούμε να σας βοηθήσουμε: * Στεγαστικό δάνειο * Επενδυτικό δάνειο * Αυτόματο δάνειο * Προσωπικό δάνειο Προσφέρουμε online δάνεια που κυμαίνονται από 2.000 έως 5.000.000 € και δίνουμε στους πελάτες μας (ε) σεβασμό, ευγένεια και τις καλύτερες υπηρεσίες. Ως έγκυρη και εγκεκριμένη άδεια δανειστή, έχουμε την τεχνογνωσία για να σας βοηθήσουμε στα έργα σας. - Επιστρέψιμη πίστωση σε 6 μήνες και δείτε περισσότερα - Μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα σταθερό Global Effective Rate (TEG) 2% ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια της πίστωσης.
    Επικοινωνία:
    E-MAIL: sandoz.lisa2017@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου