Λύσεις ανάγκης από Μαρίνο! Ανακατεύει την τράπουλα! Ανασχεδιασμός θέσεων για ορισμένους παίχτες

Απεγνωσμένες κινήσεις! 


Η δήλωση των παιχτών για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έγινε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δηλώνει το υπάρχον πόστερ. Η μεταγραφική ενίσχυση αποτέλεσε το μήλο της Έριδος στην ΠΑΕ και ο Ουζουνίδης θα ανακατέψει την τράπουλα για να καταφέρει να βρει κάποια λύση ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. 
Αρχικά, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο προπονητής της Ένωσης, δοκίμασε στην σημερινή προπόνηση τον Ούρο Τσόσιτς σαν αμυντικό χαφ δίπλα στον Σιμόες, τον Γαλανόπουλο και τον Άλεφ. Το γεγονός ότι έχει μόνο 3 παίχτες που μπορούν να αγωνιστούν στην συγκεκριμένη θέση, έχει κάνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προσπαθεί να ''βγάλει κάποιον λαγό από το καπέλο του''. Ο εβρίτης τεχνικός πιστεύει πως ο Σέρβος παίχτης μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και να δώσει λύσεις στον χώρο του κέντρου όποτε χρειαστεί.

Επιπλέον, ο τεχνικός της Ένωσης, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει και τον Μάνταλο ως αμυντικό χαφ, δηλαδή δίπλα στον Σιμόες και στον Γαλανόπουλο. Ο Ουζουνίδης πιστεύει ότι ο Μάνταλος μπορεί να αγωνιστεί αρκετά καλά σε αυτήν την θέση. Ο ίδιος ο παίχτης, δεν νιώθει αρκετά καλά να παίζει τόσο πίσω καθώς δεν μπορεί να πατάει περιοχή και να σκοράρει όποτε του δίνεται η ευκαιρία. ( Το είδαμε άλλωστε και σε εποχές Πογιέτ που τον χρησιμοποιούσε ως αμυντικό χαφ, ότι ο διεθνής μέσος δεν ανταποκρινόταν στην συγκεκριμένη θέση και έκανε συνεχώς παράπονα.)

Κάτι ακόμα που μας έκανε εντύπωση, ήταν ο αποκλεισμός του Χρήστου Αλμπάνη από την ευρωπαϊκή λίστα. Ο Μπογιέ, αν και τραυματίας, πήρε την θέση του Αλμπάνη. Ένας παίχτης που πέρυσι μαζί με τον Λάζαρο και τον Ανσαριφάρντ είχε ψηφιστεί ως mvp του πρωταθλήματος, και η μεταγραφή του στην Ένωση είχε προκαλέσει ντόρο και είχε διαφημιστεί αρκετά. Όπως ακούγεται, ο Έλληνας εξτρέμ δεν έχει πιάσει ακόμα τα όρια στις προπονήσεις και δεν έχει την βελτίωση που θα ήθελε ο Ουζουνίδης και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του.

Ο αποτυχημένος μεταγραφικός σχεδιασμός, έχει δέσει τα χέρια του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος προσπαθεί συνεχώς με απεγνωσμένες λύσεις να βρει την χρυσή τομή ώστε η ομάδα του να παίρνει θετικά αποτελέσματα σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Σχόλια