Η Μπενφίκα κινδυνεύει με τριετή αποκλεισμό

Αποκλεισμός στα σκαρια για την Μπενφίκα!


Με τριετή αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις κινδυνεύει η Μπενφίκα, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της για την υπόθεση «e-toupeira». Η αντίπαλος της Ένωσης για το champions league βρέθηκε μπλεγμένη σε πολλά σκάνδαλα!

Ο πορτογαλικός σύλλογος φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο που αφορά εγκλήματα διαφθοράς, δωροδοκίας και πλαστογράφησης και σε περίπτωση καταδίκης μπορεί να επιβληθεί αποκλεισμός από έξι μήνες μέχρι τρία χρόνια. 

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της υπόθεσης, υπάρχουν ενδείξεις ότι δικαστικοί αξιωματούχοι διέρρεαν σε άνθρωπο της Μπενφίκα πληροφορίες σχετικά με την εν ενεργεία εκδίκαση διαφόρων υποθέσεων.
Οι πληροφορίες είχαν να κάνουν με υποθέσεις που αφορούσαν το ποδόσφαιρο αλλά και αντιπάλους της Μπενφίκα και αφορούν τις σεζόν 2016-2017 και 2017-2018.

«Οι πληροφορίες αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο με αντάλλαγμα προνόμια για τους αξιωματούχους και παράνομα πλεονεκτήματα για την Μπενφίκα» σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Αυτός που φέρεται να διέρρεε τις απόρρητες πληροφορίες είναι ο δικαστικός αξιωματούχος Ζοζέ Σίλβα, ο οποίος μιλούσε με τον πρώην δικηγόρο του συλλόγου, Πάουλο Γκονσάλβες.

Οι δικηγόροι του Σίλβα αποδέχθηκαν την διαρροή, ωστόσο σημείωσαν ότι οι πληροφορίες που δόθηκαν δεν ήταν δυνατόν να καταστήσουν τη Μπενφίκα πλήρως ενήμερη για τις συγκεκριμένες υποθέσεις. 

Ως αντάλλαγμα έπαιρνε φανέλες της ομάδας, εισιτήρια για αγώνες, αλλά και… δουλειά για τον ανιψιό του. 

Σχόλια