Πίστη στο ρόστερ...Μεταγραφές τον Ιανουάριο!

Πίστη στο υπάρχον ρόστερ! 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή από την ελεύθερη αγορά καθώς κανείς δεν πληρούσε τις προδιαγραφές του Μαρίνου Ουζουνίδη. Αποφασίστηκε λοιπόν, να δηλωθεί στους ομίλους του Champions League το υπάρχον ρόστερ, χωρίς καμία έξτρα προσθήκη! 

Οι επιπλέον προσθήκες που θα υπάρχουν θα είναι η επανένταξη των τραυματιών στην ομάδα (Τσιγκρινσκι, Γκάλο, Αλμπάνη, Μπακάκη). Οι τρεις αυτές προσθήκες των τραυματιών μπορούν να είναι πολύ χρήσιμες για την Ένωση καθώς θα ξανά φέρουν ηρεμία στο ρόστερ και επιλογές από τον πάγκο! Στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν μια αξιότιμη πορεία στην Ευρώπη και μία περσινή πορεία στο πρωτάθλημα με τους παίχτες που έχουν τώρα. Η διακοπή είναι μια ευκαιρία πολλοί παίχτες να πάρουν ανάσες και να μαζέψουν δυνάμεις ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται στην πορεία! 

Από ότι φαίνεται θα περιμένουμε να φτάσει Ιανουάριος για να δούμε κάποια μεταγραφή στις θέσεις που πλήττει η ομάδα και τις ξέρουμε όλοι! Όσο για τα σενάρια που ακούγονται περί Κονέ τα τελευταία 24ωρα, δεν ισχύει τίποτα! Ο Κονέ δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ένωση καθώς οι σχέσεις παιχτη-διοικησης έχουν ψυχρανθεί τελείως! 

Μπορεί ο τώρινος μεταγραφικός σχεδιασμός να μην ήταν ο επιθυμητός για την Ένωση, αλλά στην ΠΑΕ ελπίζουν ότι μπορούν να ρεφαρουν τον Ιανουάριο με μεταγραφές από το πάνω ράφι! 

Ο κόσμος λοιπόν, πρέπει να στηρίξει την ομάδα και τον προπονητή ενόψει των κρίσιμων παιχνιδιών που ακολουθούν! Η μεταγραφική περίοδος από την ελεύθερη αγορά δεν έχει λήξει ακόμα, όμως στην Ευρώπη η Ένωση θα πορευτεί με τους ποδοσφαιριστές που ήδη έχει. 

Σχόλια