Πρώτη νίκη σε φιλικό για την Βασίλισσα

Με το δεξί στα φιλικά! 

Σήμερα η Βασίλισσα έδωσε το πρώτο της φιλικό εναντίον της Ζλατιμπορ! Το πρώτο παιχνίδι της Βασίλισσας με τον Λούκα Μπιάνκι στο τιμόνι! Η νίκη ήρθε εύκολα καθώς στο μισάωρο η Ένωση, είχε πολύ καλή εικόνα! 

Ο Μπανκι δεν υπολόγιζε στα πλάνα του τον σέντερ Καββαδά, ο οποίος θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες! 

Όμορφο μπάσκετ και καλή αγωνιστική εικόνα παρουσίασε η Ένωση καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού! Η ΑΕΚ βρέθηκε και στο +14 (54-68) όμως στην τέταρτη περίοδο η τοπική ομάδα καταφερε να μειώσει την διαφορά στους +5 (77-82)

Τα δεκάλεπτα κύλησαν ως εξής: 18-27 , 41-50 , 54-68, 77-82

Το επόμενο φιλικό για την πρωταθλήτρια Ευρωπης είναι στις 7/9 με την Μεγκα Λεξ!

Σχόλια

  1. Η ανάγκη δανεισμού χρημάτων μεταξύ ιδιωτών για να αντιμετωπίσουν οικονομικές δυσκολίες τελικά ξεφύγει από το αδιέξοδο που προκαλεί τις τράπεζες, απορρίπτοντας τα αρχεία αίτησης πίστωσης. Εδώ είναι οι τομείς στους οποίους μπορούμε να σας βοηθήσουμε: * Στεγαστικό δάνειο * Επενδυτικό δάνειο * Αυτόματο δάνειο * Προσωπικό δάνειο Προσφέρουμε online δάνεια που κυμαίνονται από 2.000 έως 5.000.000 € και δίνουμε στους πελάτες μας (ε) σεβασμό, ευγένεια και τις καλύτερες υπηρεσίες. Ως έγκυρη και εγκεκριμένη άδεια δανειστή, έχουμε την τεχνογνωσία για να σας βοηθήσουμε στα έργα σας. - Επιστρέψιμη πίστωση σε 6 μήνες και δείτε περισσότερα - Μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα σταθερό Global Effective Rate (TEG) 2% ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια της πίστωσης.
    Επικοινωνία:
    E-MAIL: sandoz.lisa2017@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου