Μεταγραφές επιπέδου!







Πρώτη φορά που η Ένωση δεν περίμενε τον Αύγουστο για να κλείσει τις μεταγραφές της. Επιτέλους, στην ΠΑΕ επικρατεί ένα πλάνο που τηρείται από την αρχή και αποδίδει καρπούς. Παρόλα αυτά οι χειρισμοί των μεταγραφών του Ολιβέιρα και του Βέρντε παραλίγο να στοιχίσουν στην Ένωση που παρόλα αυτά κατάφερε στο τέλος να κλείσει και τους δυο.
Τις τελευταίες ώρες ακούγεται μια έντονη φημολογία ότι ο Lucas Boye θέλει να ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα. Η ταπεινή μου άποψη είναι πως χρειάζεται ένας ακόμη ποδοσφαιριστής στα άκρα για να μην υπάρχει πρόβλημα με τους τραυματισμούς που ως γνωστόν ταλαιπωρούν την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Χρειάζεται ένας παίχτης με την εμπειρία του Boye και την ταχύτητα και ως αλλαγή αλλά και για το αρχικό σχήμα για αγώνες που θες να χτυπήσεις στην αντεπίθεση.
Όλα καλά με τις μεταγραφές αλλά πάμε να δούμε λίγο και την τακτική ανάλυση των φιλικών που έδωσε η Ένωση στην Πολωνία. Όπως είδαμε όλοι, η ομάδα αποκτά σιγά σιγά την νοοτροπία του στρωτού ποδοσφαίρου. Δηλαδή κάτω η μπάλα από την πρώτη πάσα του τερματοφύλακα μέχρι και την στιγμή της ευκαιρίας. Δεν λέω ότι αυτό είναι μόνο θετικό αλλά έχει πολλά θετικά στοιχεία καθώς θα δούμε ένα ποδόσφαιρο πιο όμορφο με αρκετά overlap και αρκετές κινήσεις ως προς την αντίπαλη εστία.
Αν θέλετε να συνεχίσω ενεργά να γράφω για την ομάδα, αφήστε μου ένα σχόλιο κάτω από αυτό το κείμενο και πείτε μου τι θέλετε να αναλύσω περισσότερο. Μέχρι την επομένη φορά , καλή συνέχεια σε όλους.

Σχόλια