La casa de Μπαλελ!





Η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ έδειξε πως η Ένωση πλέον έχει ένα πλάνο! Κάτω την μπάλα από την αρχή έως το τέλος.
Όσοι παρακολούθησαν χθες τον αγώνα είδαν μια άλλη Ένωση. Μια ομάδα με νοοτροπία μεγάλων ευρωπαϊκών club. Την μπάλα κάτω. Από τα 90' του αγώνα με τον Βόλο, η ΑΕΚ έπαιξε περίπου 70' με την μπάλα κάτω δημιουργώντας φάσεις για γκολ. Ειδικά στην πρώτη φάση και στο γκολ του Ζεραλδες οι παίχτες Γαλανόπουλος, Μανταλος, Ζεραλδες συνεργάστηκαν τέλεια. Ο πρώτος πέρασε την κάθετη στον Μάνταλο, ο οποίος έκανε συρτή παράλληλη μπαλιά στον Ζεραλδες με τον τελευταίο να σκοράρει σε ανυπεράσπιστη εστία. Ο αρχηγός της Ένωσης αντί να τελειώσει την φάση όπως θα έκανε σε άλλες εποχές προτίμησε την ασίστ στον Ζεραλδες ο οποίος με κίνηση φορ έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Βόλου.
Στην δεύτερη φάση του γκολ, η εκπληκτική κάθετη του Χουλτ έκανε την διαφορά αποδεικνύοντας πως ο έμπειρος αριστερός μπακ της ΑΕΚ είναι απόλυτα έτοιμος και για αυτήν την σεζόν. Η κατάληξη γνωστή. Ο κλωναριδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Βόλου, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του και αφού πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ , πλασαρε ιδανικά.
Η ομάδα του Καρντοσο μοιάζεις πλέον με καλοστημένη επιχείρηση ληστείας, που απώτερο σκοπό έχει να κλέψει το πρωτάθλημα και το κύπελλο από τους ανταγωνιστές της.
Η σύνθεση της ομάδας θα είναι ως εξης στο πρωτάθλημα που ακολουθεί.

Μπάρκας: Ο ιπτάμενος Ολλανδός.
Χουλτ: Ο ξανθός Σουηδός
Οικονόμου: Ο Ιταλός κόφτης
Βρανιες: Ο Σέρβος σκύλος
Παουλινιο: Ο Ρίο ντε Τζανέιρο
Σιμοες: Ο Πορτογάλος
Γαλανόπουλος: Ο μικρός Γκρέκο
Μανταλος: Ο καπταιν
Βερντε: Ελ μπαλαδορ
Κλωναριδης: Ο γκολασο
Ολιβέιρα: Ο κιλλερ!



Σχόλια